1
SELECT categorieid FROM categorie WHERE websiteid = 1 AND titel LIKE '%wireless%' AND titel LIKE '%wifi%' AND titel LIKE '%netwerk%' Draadloos netwerk van S-Link - wireless - WiFi
 

Wie zijn wij?
 
Wireless / Wifi Netwerk
 
Hotspot
 
ADSL
 
Webhosting / Domeinnamen
 
Voorwaarden
 
Het weer in Bantega
 
Nieuws
 
Gastenboek
 
Contact
 


Home

 

 

 

 


Wireless / Wifi Netwerk

S-Link verzorgt draadloze netwerken en internetverbindingen (in de omgeving van Bantega).

De netwerk verbinding is er voor om de draadloze internetverbinding bij u thuis te krijgen. S-Link werkt uitsluitend met  kwaliteitsproducten, zodat wij uw verbinding voor 95% kunnen garanderen. De aansluiting op uw computer gaat als volgt te werk.

In uw computer komt een netwerkkaart ( wanneer deze nog niet aanwezig is). Vanaf deze aansluiting wordt er een verbinding gemaakt naar een draadloos accesspoint (klein kastje,  soort gelijk als een videoband). Aan het accesspoint komt  een antenne, die buiten aan de gevel wordt gemonteerd. De antenne maakt verbinding met de rondstraal antenne bij u in de buurt (max. twee km. vanaf uw woning), de rondstraal antenne is op zijn beurt dan weer verbonden met een snelle internet verbinding.

Kosten:

Eenmalig 100 euro; 

                    per maand 15,95, 

                                         22,95

                                         26,95

De internet verbinding die u krijgt aangeboden is vele malen sneller dan u huidige telefoonverbinding, in theorie kan dit wel oplopen tot rond de 3200 kbit/sec. Dit is alleen sterk afhankelijk van hoeveel er gelijktijdig aan het downloaden zijn. In de praktijk zal S-Link er voor zorgen dat uw verbinding altijd sneller is dan uw huidige telefoonverkeer.

Let wel, een dergelijke (Wireless / wifi) verbinding is een alternatief voor de kabel of Adsl verbinding, maar er mag tot op heden geen vergelijking gemaakt worden. Een vaste kabelverbinding naar uw woning geeft een hogere functionaliteit van uw internet aansluiting.

Referenties kunt u aanvragen bij s-link.

Wanneer u ook graag een aansluiting wilt hebben, kunt u zich aanmelden via het web formulier.   Klik hier