1
SELECT categorieid FROM categorie WHERE websiteid = 1 AND titel = 'adsl' Internet - ADSL van S-link via KPN netwerk
 

Wie zijn wij?
 
Wireless / Wifi Netwerk
 
Hotspot
 
ADSL
 
Webhosting / Domeinnamen
 
Voorwaarden
 
Het weer in Bantega
 
Nieuws
 
Gastenboek
 
Contact
 


Home

 

 

 

 


ADSL van S-Link

S-Link heeft met haar draadloos netwerk de afgelopen jaren bewezen dat zij voor haar klanten klaar staat. Ook mensen buiten het bereik van het draadloze netwerk zouden zich graag bij S-Link willen aansluiten. Dit doordat zij graag een bekent aanspreekpunt willen hebben als er problemen zijn en niet zo’n helpdesk waar je telefonische een aantal keer doorverbonden wordt voor 50 cent per min. Doordat S-Link een klein en dus veel persoonlijker bedrijf is, wordt u dus beter bediend. Door dit sterke punt en een concurrerende prijs, met andere internet providers, heeft S-Link nu besloten om ook ADSL via KPN aan te bieden.

Wat doet S-Link:
U heeft te maken met twee partijen, namelijk met S-Link en KPN. KPN levert u het kale ADSL met niks daarbij en S-Link doet hiernaast de rest, de belangrijkste punten hierbij zijn service, mail adressen, virus en spam beveiliging. U kunt voor verschillende snelheidpakketten kiezen bij KPN, het S-Link abonnement blijft hierbij gelijk.

De maandlasten met de kpn zijn op dit moment als volgt


(Meer info www.kpn.com
U heeft een contract van minimaal 1 jaar met KPN.

Heeft u belangstelling of een vraag over de ADSL verbindingen van S-Link, vul dit dan in op het contact formulier of bel met S-Link, telefoon nummer 0514-551372 of 1348